A nevem Balogh Brigitta. Többéves tapasztalattal rendelkező fotográfus vagyok. A legmodernebb eszközöket használom a munkáim legmagasabb minőségének biztosítása érdekében. Szeretném megosztani ezeket a közönséggel, és megmutatni a világról alkotott vízióm. Szenvedélyem a speciális pillanatok rögzítése és a természet szépségének hangsúlyozása.

Tapasztalt fotográfusként a különböző, engem körülvevő dolgokról és emberekről készített tökéletes fotók készítése érdekel a tengeri tájaktól kezdve a természet vadságáig. Elismert tehetséggel rendelkezem, mellyel a különböző fotográfiai stílusok határainak átlépésével és fotográfiai elemek egyesítésével egyetlen mesterművet alkotok, amivel megragadom, és elbűvölöm Önt.

Díjak:
2015 – MAGNUM 30 under 30, Winner
2014 – The Other Hundred, 1st Prize
2014 – American Photography 30, Selected Winner
2013 – Leica Oskar Barnack Award, Winner Newcomer
2012 – PDN Photo Annual - Student Work, Winner
2012 – AOP Student Awards, Finalist

Munkáim megjelentek nyomtatott és online magazinokban egyaránt – National Geographic Magazine, The New York Times, GEO Germany, GEO France, Bloomberg Businessweek, Neu Zurcher Zeitung, Leica Fotografie International, Leica M Magazine, NEON, Marie Claire Italy, FOTO8, Reader’s Digest, National Geographic Traveler.